Jégvarázs játékok

Akinek nincs gyermeke, talán nem igazán jártas a legújabb, modern, menő és népszerű mesék világában, mint amilyen a Jégvarázs. Pláne nem a hozzá kapcsolódó játékok terén.

Jó, lehet látni a plakátokat, elcsíphetünk egy-egy reklámban hirdetett mesét, de valójában a mesék világa sötét folt marad a tájékozottságunk térképén. Jó hírünk van, ez változni fog, mikor megszületik az első (majd második, harmadik, stb.) gyermekünk, unokánk. Onnantól fogva már az életünk része lesz, hogy ilyen-olyan eszközökkel rávegyük arra, hogy együttműködjön a gyermek.

Ilyen eszköz lehet az, ha beígérünk neki egy kedvenc rajzfilmes játékot, mondjuk ha kislány az illető, akkor egy Jégvarázs játékot. Webáruházunkban számtalan, Jégvarázzsal kapcsolatos terméket találhatnak, ezért nem lesz gond, hogy találjanak valamilyen játékot – legalábbis míg zajlik a Jégvarázs-őrület!

Miért népszerű a Jégvarázs?

2013-ban mutatták be az első egész estés mesefilmet a mozikban, ami igen népszerű lett a gyerekek, elsősorban a kislányok körében. A Jégvarázs már nem egy klasszikus mese, ahol a jó és a rossz harca áll a középpontban. A Jégvarázs története a főhősnő, Elza karakterének változásáról, a testvéri szeretetről, a személyiségek fejlődéséről és a viszontagságos körülmények között kialakult barátságokról szól.

Fontos hangsúlyozni, hogy a főhősök közül egyik sem gonosz. A kislányok abszolút kedvence a hideg, szőke királylány, aki szépségével, távolságtartásával, tehetségével és testvére iránti szeretetével vívja ki, hogy igazán szerethető karakter legyen.

A mese üzlet lett

Ha egy valamit is magára adó webáruház nem foglalkozik Jégvarázs témájú termékekkel, akkor rengeteg vevőtől eshet el. A vásárlók gyakran keresnek úgy Jégvarázsos termékeket, hogy beírják a keresőbe a “Jégvarázs játék” kifejezést, és amit kilistáz a net, abból kezdenek szemezgetni.

Épp ezért fontos, hogy azon vásárlóink vagy leendő vásárlóink is tudomást szerezzenek arról, hogy áruházunk is kínál számtalan terméket, amelynek témája a Jégvarázs rajzfilmmel kapcsolatos:

  • Evőeszközök, tányérok és poharak
  • Uzsonnás dobozok
  • Bilik, szűkítők és fellépők kisgyerekeknek
  • Játékok

Néhány ötlet

A játékok közül is találunk olyanokat, amelyeknek különféle korosztályok örülnek a legjobban. A legkisebbeknek ajánljuk a labdákat különféle mintával, különféle nagyságban. A labdák nagyon fontosak a gömbérzék kifejlesztésében, ráadásul mi, felnőttek is nagyon jól el tudunk vele játszani.

Kissé nagyobbacska lányok fognak örülni a Jégvarázs kirakóknak és készségfejlesztőknek, amivel egymagukban is elvonulhatnak játszani. A vagány, menő módon nevelt kislányoknak pedig igazi örömforrása lesz a Jégvarázsos szépségstúdió, ahol saját maguk is Elzává esetleg Annává válhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük