Fürdőszobai felszerelések

Aki már esett át fürdőszoba felújításon tudja, hogy ez sokszor egy kínszenvedés. Aztán, amikor minden készen van kiderül, hogy a munkálatok során áldozatul estek a korábban használt fürdőszobai kellékek. Mivel tudjuk, hogy a fürdőszoba felújítás nem olcsó mulatság, mi tudunk egy tuti tippet, hogy hol spórolhatunk a további fürdőszobai projekten. Vásároljanak fürdőszoba felszerelést olcsón, itt nálunk, a Potompénz webáruházban!

A hangulatról

Tudták-e, hogy a fürdőszoba hangulata milyen nagy szerepet játszik az ember életében? Felmérések azt bizonyítják, hogy a 2000-es évek elejétől a fürdőszoba kialakítása és felszerelése egyre nagyobb szerepet kap a magyar emberek életében. Ennek nagyon egyszerű oka van: felismerjük azt a tényt, hogy a fürdőszoba sokszor az egyetlen olyan hely a lakásban, ahol egyedül, önmaguk lehetnek.

Vegyük például a nőket. A szőrtelenítés egy olyan művelet, amikor valljuk be őszintén, nem szeretik maguk körül látni senki ember fiát.

A 2019-es fürdőszobai trendek

A fürdőszoba felújítás előtt állóknak ajánljuk figyelmébe a 2019-es év fürdőszoba trendjeit. A cél az, hogy a fürdőszoba, mint helyiség minél hangsúlyosabb szerepet kapjon a lakásban, mert ez a relaxálás, a felfrissülés helye is, nemcsak a mindennapos tisztálkodásé.

A természetes anyagok hódítanak, így jöhet minden, ami fém, fa, puha textília. Színekben a kellemes érzetet keltő tört fehér és matt árnyalatok dominálhatnak. A tágas fürdőszoba nem mindenkinek adatott meg, ezért a térnövelés eszközeit itt is bevethetik:

  • Variálhatunk   a világítással, használjunk természetes fény hatását keltő égőtesteket, LED izzókat a hangulatos fényekért.
  • Használjunk bátran dekoratív tükröket, amelyek szintén tértágító hatásúak lehetnek.
  • Ne rakjunk be nagy és régimódi bútorokat, elveszik a helyet.

Tipp: Ha matt vagy fekete színű csaptelepe van, ne tisztítsa hagyományos vegyszerekkel. Ezen kényes felületek ápolására sokszor elegendő egy puha textília, és egy kis lágy víz. Ha nincs lehetőségünk vízlágyító készüléket beszereltetni, érdemes vízlágyító szereket használni.

Fürdőszobai felszerelés olcsón? Igen!

Akár hódolunk az éves divatoknak, akár nem, örök darabokat akkor is érdemes jó áron beszerezni a megfelelő helyről. Mit értünk örök darabnak? Ide tartoznak a fogasok és polcok, amik olyan anyagból készülnek, ami kitart a következő fürdőszoba frissítésig. Vagy a fürdőszobaszőnyegeket is ide sorolhatjuk, mert ki ne szeretné, amikor zuhanyozás után finom, puha szőnyegre lép ki a hideg és rideg csempe helyett?

Amennyiben kisgyerekkel, esetleg idős személlyel élünk egy háztartásban, érdemes gondoskodni a fürdőkádba, vagy zuhanyba helyezhető csúszásgátlókról, amivel megakadályozhatjuk a baleseteket. Kisgyerekes családok további praktikus kiegészítőket tudnak beszerezni webáruházunkból. Ilyenek a gyerekek számára készült zsámolyok, amivel könnyedén elérik a kézmosót, vagy a WC ülőkék és bilik, amivel könnyen lehet szobatisztaságra szoktatni a kis lurkókat.

Ne felejtsük el, nem csak a trend számít, legfontosabb a praktikum, hiszen a rosszul felszerelt fürdőszobákban sokkal nehezebb a napi tisztálkodás. A jó felszereltség pedig nem csak pénztárca kérdése, hiszen ha van egy olyan webáruház, ahol mindent meg lehet kapni potom pénzért, ugyan miért mennénk és vennénk sokkal drágábban a fürdőszobában használatos felszerelést?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük